AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 02/2025

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 02/2025

Časopis 02/2025

Únorové číslo Apetitu, které vychází ve čtvrtek 16. ledna, přináší spoustu inspirace na masopustní jídla. Nabízíme lákavé bůčkové chipsy, mini langoše a také skořicové koblížky, které jsme podávali s vanilkovou omáčkou. V únoru jsme grilovali a společně s šéfkuchařem Jirkou Hilgartem vás přesvědčíme, že v zimě se nemusíte vůbec bát gril roztopit: připravili jsme tacos s trhaným hovězím, kořeněný bůček s rýží, zapečenou bramborovou kaši a také jablečný koláč. V seriálu Školní rok v kuchyni, který připravuje Apetit společně s kuchaři Ambiente, se dozvíte návod na nejlepší omáčky: jak je připravit, dochutit i zahustit. Přidáváme recept na rajskou a koprovou omáčku. Říká se, že únor je nejdepresivnější měsíc, my jsme se rozhodli vám jej rozsvítit a pustili jsme se do pestrobarevných jídel ze sezonních surovin. Vařili jsme ze zeleného hrášku, červené řepy i oranžové mrkve a výsledkem jsou jídla, která lahodí oku, ale také skvěle chutnají. Oslavili jsme svátek sv. Valentýna a okořenili jsme jej červeným pepřem. A jako sladkou tečku za jakýmkoliv únorovým obědem si můžete upéct některých z našich skvělých cheesecaků. Na výlet za jídlem vás vezmeme do Kazachstánu, ale podíváte se i na Moravu – do řeznictví, které platí za symbol kvality. O budoucnosti restaurací jsme si povídali s šéfkuchařem Markem Fichtnerem, který v rozhovoru vyprávěl, jak kdysi na zaoceánské lodi šéfoval kuchyni, kde bylo 126 lidí, a jak je to s vedením kuchyní nyní: proč chybí personál a co budou muset podniky změnit.

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěný
69 Kč
Digitální
49 Kč

Vychází 16.1.2025.

Předplatné si můžete objednat zde.

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 02/2025

Dostupnost: Na skladě
69 Kč

Vychází 16.1.2025.

Předplatné si můžete objednat zde.

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 02/2025 - digitální verze

Dostupnost: Na skladě
49 Kč
Proč si pořídit nový Apetit

Únorové číslo Apetitu, které vychází ve čtvrtek 16. ledna, přináší spoustu inspirace na masopustní jídla. Nabízíme lákavé bůčkové chipsy, mini langoše a také skořicové koblížky, které jsme podávali s vanilkovou omáčkou. V únoru jsme grilovali a společně s šéfkuchařem Jirkou Hilgartem vás přesvědčíme, že v zimě se nemusíte vůbec bát gril roztopit: připravili jsme tacos s trhaným hovězím, kořeněný bůček s rýží, zapečenou bramborovou kaši a také jablečný koláč.

V seriálu Školní rok v kuchyni, který připravuje Apetit společně s kuchaři Ambiente, se dozvíte návod na nejlepší omáčky: jak je připravit, dochutit i zahustit. Přidáváme recept na rajskou a koprovou omáčku.

Říká se, že únor je nejdepresivnější měsíc, my jsme se rozhodli vám jej rozsvítit a pustili jsme se do pestrobarevných jídel ze sezonních surovin. Vařili jsme ze zeleného hrášku, červené řepy i oranžové mrkve a výsledkem jsou jídla, která lahodí oku, ale také skvěle chutnají. Oslavili jsme svátek sv. Valentýna a okořenili jsme jej červeným pepřem. A jako sladkou tečku za jakýmkoliv únorovým obědem si můžete upéct některých z našich skvělých cheesecaků.

Na výlet za jídlem vás vezmeme do Kazachstánu, ale podíváte se i na Moravu – do řeznictví, které platí za symbol kvality. O budoucnosti restaurací jsme si povídali s šéfkuchařem Markem Fichtnerem, který v rozhovoru vyprávěl, jak kdysi na zaoceánské lodi šéfoval kuchyni, kde bylo 126 lidí, a jak je to s vedením kuchyní nyní: proč chybí personál a co budou muset podniky změnit.

Mohlo by vás ještě zajímat:

Do košíku jste přidali: