Sváteční menu: Od polévky po dezert
Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost – klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni – začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně. A pamatujeme i na vegetariány.
Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost – klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni – začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně. A pamatujeme i na vegetariány.
Kuchařka má 160 stran a je rozdělena do 4 větších kapitol:
-
Rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře)
-
Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok)
-
S přáteli u stolu (Valentýn, silvestr, dámská jízda, BBQ)
-
Letem světem – menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkůvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…)
Počet stran: 160
Rok vydání: 2014
Formát: 21,5 cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk: čeština
Hmotnost: 800 g
Edice: Apetit edice I
ISBN: 978-80-87575-21-5
EAN: 9788087575215