Maso
Apetit edice
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na omáčky a přílohy. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci.
V kuchařce najdete tyto kapitoly:
-
Hovězí & telecí maso
-
Vepřové maso
-
Jehněčí & kůzlečí maso
-
Králík
-
Zvěřina
-
Mleté maso
-
Domácí zabijačka & uzené maso
-
Grilování
-
Omáčky & knedlíky
-
Na nákupu & v kuchyni
Počet stran: 160
Rok vydání: 2011
Formát: 21,5 cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk: čeština
Hmotnost: 800 g
Edice: Apetit edice I
ISBN: 978-80-904675-2-1
EAN: 9788090467521