Krok za krokem: 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek
Krok za krokem Několikadenní kurz vaření, který můžete absolvovat v pohodlí své kuchyně! V nové knize Krok za krokem, najdete ty nejzajímavější recepty, které exkluzivně pro časopis Apetit a rubriku Učíme se od mistra připravili nejlepší šéfkuchaři, cukrářky a cukráři a autorky úspěšných kuchařek. Na 160 stranách se přehledně dozvíte, jak vykostit kuře i husu, filetovat ryby či upravit mořské plody. Naučíme vás péct božské dezerty a zdobit dorty, uvařit českou klasiku i hity asijské nebo středomořské kuchyně... Všechny recepty jsou do detailů popsány a nafoceny pěkně krok za krokem, takže je zvládnou i začátečníci. Pro zkušené pak máme tajné fígle šéfkuchařů a tipy na servírování.
Krok za krokem Několikadenní kurz vaření, který můžete absolvovat v pohodlí své kuchyně! V nové knize Krok za krokem, najdete ty nejzajímavější recepty, které exkluzivně pro časopis Apetit a rubriku Učíme se od mistra připravili nejlepší šéfkuchaři, cukrářky a cukráři a autorky úspěšných kuchařek.
Na 160 stranách se přehledně dozvíte, jak vykostit kuře i husu, filetovat ryby či upravit mořské plody. Naučíme vás péct božské dezerty a zdobit dorty, uvařit českou klasiku i hity asijské nebo středomořské kuchyně... Všechny recepty jsou do detailů popsány a nafoceny pěkně krok za krokem, takže je zvládnou i začátečníci. Pro zkušené pak máme tajné fígle šéfkuchařů a tipy na servírování.
Díky tomu zvládnete připravit mistrovské kousky doma i vy! V knize Krok za krokem najdete tyto kapitoly:
-
Polévky
-
Malá jídla
-
Hlavní jídla
-
Z cizích krajů
-
Dezerty
-
Servis
Počet stran: 160
Rok vydání: 2016
Formát: 21,5 x 28 cm, pevná knižní vazba
Jazyk: čeština
Hmotnost: 670 g
Edice: The Best of Apetit
ISBN: 978-80-87575-50-5
EAN: 9788087575505