Italská kuchyně - Mamma mia!

Italská kuchyně - Mamma mia!

Apetit edice Na cestách

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty – na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi) a vybrané regionální speciality například z Jižního Tyrolska nebo Sicílie. A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo… 

 Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a používat italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd.

 „Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách,“ říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěná
200 Kč
Digitální
179 Kč

Italská kuchyně - Mamma mia!

Dostupnost: Na skladě
200 Kč
399 Kč
-50 %
Nejnižší cena za 30 dní před slevou: 319 Kč

Italská kuchyně - Mamma mia! - digitální verze

Dostupnost: Na skladě
179 Kč
Více o knize
Kapitoly
Specifikace

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená!

V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty – na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi) a vybrané regionální speciality například z Jižního Tyrolska nebo Sicílie. A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo… 



Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a používat italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd.

 „Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách,“ říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.

160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do sedmi kapitol:

  • Šupito presto

  • Bravo, pizza!

  • Pasta, a basta!

  • Pod jižním sluncem

  • Horská výprava

  • Grandiózní hostina

  • Sladký život

Počet stran: 160

Rok vydání: 2013

Formát: 21,5 cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba

Jazyk: čeština

Hmotnost: 800 g

Edice: Apetit edice na cestách

ISBN: 978-80-87575-07-9

EAN: 9788087575079

Mohlo by vás ještě zajímat:

Do košíku jste přidali: