Grilování

Grilování

Apetit edice

Dvanáctá kuchařka z Edice Apetit Grilování nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. "V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky", říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu!

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěná
200 Kč
Digitální
149 Kč

Grilování

Dostupnost: Na skladě
200 Kč
399 Kč
-50 %
Nejnižší cena za 30 dní před slevou: 319 Kč

Grilování - digitální verze

Dostupnost: Na skladě
149 Kč
Více o knize
Kapitoly
Specifikace

Dvanáctá kuchařka z Edice Apetit Grilování nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového.

Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. "V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky", říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.

Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu!

  • Předkrmy

  • Hovězí, telecí a jehněčí maso

  • Vepřové maso

  • Drůbeží maso

  • Mleté maso

  • Ryby a plody moře

  • Bez masa

  • Přílohy a dipy

  • Sladké osvěžení

  • Servis

Počet stran: 160

Rok vydání: 2013

Formát: 21,5 cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba

Jazyk: čeština

Hmotnost: 800 g

Edice: Apetit edice I

ISBN: 978-80-87575-05-5

EAN: 9788087575055

Mohlo by vás ještě zajímat:

Do košíku jste přidali: