Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

Apetit edice Na cestách

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue.

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěná
399 Kč
Digitální
179 Kč

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 5 prac. dnů
399 Kč

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem - digitální verze

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 5 prac. dnů
179 Kč
Více o knize
Kapitoly
Specifikace

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem.

Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue.

Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie. Kapitoly:

  • c. a k. nostalgie

  • Pod jižním sluncem

  • Prostě Balkán

  • V ráji sýrařů a labužníků

  • Za kanálem La Manche

  • Od moře k moři

Počet stran: 168

Rok vydání: 2017

Formát: 21,5 cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba

Jazyk: čeština

Hmotnost: 800 g

Edice: Apetit edice na cestách

ISBN: 978-80-87575-81-9

EAN: 9788087575819

Mohlo by vás ještě zajímat:

Do košíku jste přidali: