Drůbež
Jedenáctou kuchařkou z Edice Apetit je kuchařka Drůbež. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek. Nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Kapitola Servis obsahuje podrobný návod na porcování a vykostění kuřete a spoustu triků a zlepšováků.
Jedenáctou kuchařkou z Edice Apetit je kuchařka Drůbež.
Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek. Nechybí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Kapitola Servis obsahuje podrobný návod na porcování a vykostění kuřete a spoustu triků a zlepšováků.
V kuchařce najdete tyto kapitoly:
-
Polévky
-
Pro každý den
-
Kuře v hlavní roli
-
Kachna, krůta & spol
-
S vůní dálek
-
Chuťovky & saláty
-
Nádivky & Přílohy
-
Servis
Počet stran: 160
Rok vydání: 2013
Formát: 21,5 cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk: čeština
Hmotnost: 800 g
Edice: Apetit edice I
ISBN: 978-80-87575-04-8
EAN: 9788087575048