Asijská kuchyně - Tajemství východu
Apetit pro vás připravil gurmánského průvodce Asií. To nejlepší z její kuchyně nyní najdete v nové kuchařské knize edice Apetit na cestách. Po Itálii a Francii jsme se vydali na labužnickou cestu po Asii. Největší kontinent s velmi rozdílnými kulturami, podnebím, surovinami i kuchyněmi nám učaroval na první ochutnání. Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky… Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní.
Apetit pro vás připravil gurmánského průvodce Asií. To nejlepší z její kuchyně nyní najdete v nové kuchařské knize edice Apetit na cestách. Po Itálii a Francii jsme se vydali na labužnickou cestu po Asii.
Největší kontinent s velmi rozdílnými kulturami, podnebím, surovinami i kuchyněmi nám učaroval na první ochutnání. Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky… Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní.
160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do sedmi kapitol:
-
Chuť plná Asie
-
Hot & cold
-
Dary země i moře
-
Někdo to rád ostré
-
Wokování
-
Naplňte to
-
Tááák sladké
Počet stran: 160
Rok vydání: 2014
Formát: 21,5 cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk: čeština
Hmotnost: 800 g
Edice: Apetit edice na cestách
ISBN: 978-80-87575-13-0
EAN: 9788087575130