Lehká kuchyně
Speciál Lehká kuchyně od Apetitu přináší inspiraci na vyvážená jídla pro dny, kdy chcete odlehčit jídelníček. Najdete v něm recepty na pokrmy bohaté na bílkoviny, saláty, které obstojí i jako hlavní chod, i zdravé obědy do krabičky. Že nejíte dost luštěnin nebo jim nemůžete přijít na chuť? Inspirujte se jídly, která si oblíbila redakce Apetitu – vyberete si koule z černé čočky v kari omáčce, polévku s azuki, nebo perský hrnec s cizrnou? Jako sladkou tečku nabízíme dezerty, po nichž se nebudete cítit přeslazení: mrkvový dort, muffiny z ovesných vloček, brownies plné oříšků. Speciál nabízí 75 receptů a tipů na zdravé pokrmy i suroviny. Také si přečtete rozhovor s šéfkuchařkou Miluší Makó z bistra Green Table, která prozradí, jak vařit bez masa. A vinař Jan Stávek povypráví o tom, že se ve svém vinařství vrací k tomu, jak řemeslo dělávali jeho předkové.
Speciál Lehká kuchyně od Apetitu přináší inspiraci na vyvážená jídla pro dny, kdy chcete odlehčit jídelníček. Najdete v něm recepty na pokrmy bohaté na bílkoviny, saláty, které obstojí i jako hlavní chod, i zdravé obědy do krabičky. Že nejíte dost luštěnin nebo jim nemůžete přijít na chuť? Inspirujte se jídly, která si oblíbila redakce Apetitu – vyberete si koule z černé čočky v kari omáčce, polévku s azuki, nebo perský hrnec s cizrnou? Jako sladkou tečku nabízíme dezerty, po nichž se nebudete cítit přeslazení: mrkvový dort, muffiny z ovesných vloček, brownies plné oříšků.
Speciál nabízí 75 receptů a tipů na zdravé pokrmy i suroviny. Také si přečtete rozhovor s šéfkuchařkou Miluší Makó z bistra Green Table, která prozradí, jak vařit bez masa. A vinař Jan Stávek povypráví o tom, že se ve svém vinařství vrací k tomu, jak řemeslo dělávali jeho předkové.