Vaříme pro děti
Vařit pro děti je zábava, brzy vám však může dojít inspirace, protože chtějí to samé dokola. Jak obohatit nejmladším členům rodiny jídelníček a vařit zdravě tak, aby jim chutnalo? Dětský speciál Apetitu nabízí 100 stran receptů na nejoblíbenější dětská jídla i novou inspiraci. Najdete zde 5 rychlých večeří, ale také svačiny do školy nebo na výlet. Sestavili jsme pro vás menu na rodinný oběd, aby chutnalo dětem i dospělým, a přinášíme tipy, jak celé rodině do jídla propašovat více prospěšných surovin, jako jsou luštěniny, méně oblíbené druhy zeleniny nebo bílkoviny. Budeme také slavit a vymysleli jsme tři narozeninové dorty, které připravíte z dostupných surovin a jejichž zdobení je sice nápadité, ale zvládne ho každý. K tomu přidáváme tipy na občerstvení na party. Ve speciálu dále najdete rozhovor s expertkou na etiketu Iva Pluháčkovou, která říká, že děti patří do restaurací a měly by se odmalička učit, jak se chovat u stolu. A přinášíme také inspiraci, kam s dětmi vyrazit na farmy, kde nabízejí skvělé produkty i možnost strávit čas mezi zvířaty. Všechna jídla do dětského speciálu jsme otestovali v redakční kuchyni a uvařili jsme je z kvalitních českých surovin. Dostanete od nás i tipy na lokální produkty a výrobce.
Vařit pro děti je zábava, brzy vám však může dojít inspirace, protože chtějí to samé dokola. Jak obohatit nejmladším členům rodiny jídelníček a vařit zdravě tak, aby jim chutnalo? Dětský speciál Apetitu nabízí 100 stran receptů na nejoblíbenější dětská jídla i novou inspiraci.
Najdete zde 5 rychlých večeří, ale také svačiny do školy nebo na výlet. Sestavili jsme pro vás menu na rodinný oběd, aby chutnalo dětem i dospělým, a přinášíme tipy, jak celé rodině do jídla propašovat více prospěšných surovin, jako jsou luštěniny, méně oblíbené druhy zeleniny nebo bílkoviny. Budeme také slavit a vymysleli jsme tři narozeninové dorty, které připravíte z dostupných surovin a jejichž zdobení je sice nápadité, ale zvládne ho každý. K tomu přidáváme tipy na občerstvení na party.
Ve speciálu dále najdete rozhovor s expertkou na etiketu Iva Pluháčkovou, která říká, že děti patří do restaurací a měly by se odmalička učit, jak se chovat u stolu. A přinášíme také inspiraci, kam s dětmi vyrazit na farmy, kde nabízejí skvělé produkty i možnost strávit čas mezi zvířaty.
Všechna jídla do dětského speciálu jsme otestovali v redakční kuchyni a uvařili jsme je z kvalitních českých surovin. Dostanete od nás i tipy na lokální produkty a výrobce.