Kalendář českých Vánoc

Kalendář českých Vánoc

Kalendář českých Vánoc

Speciál Apetitu Kalendář českých Vánoc nabízí 100 stran receptů, tipů a nápadů na celé vánoční období. Máme pro vás klasické cukroví, štědrovečerní večeři, tu nejlepší vánočku i novoroční čočku.  Speciál vás provede obdobím od počátku adventu až po Nový rok. Připomene vám tradice a recepty na klasická česká jídla, k nimž se rádi během svátků vracíme. Péct a vařit budeme z těch nejlepších surovin. V úvodu adventu začneme péct perníčky a další cukroví, s blížícími se Vánoci si vyrobíme jedlé dárky, upečeme vánočku i štólu a také nabídneme recepty na rychlá zimní jídla, která vám zjednoduší život v hektickém prosinci. Štědrý den si připomeneme klasickým kaprem a salátem, ale věnovat se budeme i jiným rybám. Boží hod a svátek sv. Štěpána bývá ve znamená rodinných sešlostí, na které nabídneme husí pečínku. Dny plné dobrého jídla však Vánoci nekončí, ale pokračují až do Nového roku. Zimní prázdniny strávíme na horách se hřejivými jídly a rok zakončíme silvestrovskou party s chlebíčky a pomazánkami, abychom Nový rok začali tradiční čočkou. Se speciálem získáte 100 stran receptů, tipů a nápadů na celé vánoční období.

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěný
79 Kč

Kalendář českých Vánoc

Dostupnost: Na skladě
79 Kč
Proč si pořídit Apetit speciál

Speciál Apetitu Kalendář českých Vánoc nabízí 100 stran receptů, tipů a nápadů na celé vánoční období. Máme pro vás klasické cukroví, štědrovečerní večeři, tu nejlepší vánočku i novoroční čočku. 

Speciál vás provede obdobím od počátku adventu až po Nový rok. Připomene vám tradice a recepty na klasická česká jídla, k nimž se rádi během svátků vracíme. Péct a vařit budeme z těch nejlepších surovin.

V úvodu adventu začneme péct perníčky a další cukroví, s blížícími se Vánoci si vyrobíme jedlé dárky, upečeme vánočku i štólu a také nabídneme recepty na rychlá zimní jídla, která vám zjednoduší život v hektickém prosinci.

Štědrý den si připomeneme klasickým kaprem a salátem, ale věnovat se budeme i jiným rybám. Boží hod a svátek sv. Štěpána bývá ve znamená rodinných sešlostí, na které nabídneme husí pečínku.

Dny plné dobrého jídla však Vánoci nekončí, ale pokračují až do Nového roku. Zimní prázdniny strávíme na horách se hřejivými jídly a rok zakončíme silvestrovskou party s chlebíčky a pomazánkami, abychom Nový rok začali tradiční čočkou.

Se speciálem získáte 100 stran receptů, tipů a nápadů na celé vánoční období.

Mohlo by vás ještě zajímat:

Do košíku jste přidali: