APETIT 09/2024

APETIT 09/2024

Časopis 09/2024

Se zářijovým číslem Apetitu, které vychází 15. 8., si užijete naplno babí léto a začnete se připravovat na nový školní rok. Odbornice na výživu Karolína Fourová v rozhovoru prozradí, jaké jídlo chystat dětem (nejen) ke svačinám, na co si dávat pozor a s čím si naopak příliš nelámat hlavu. Se začátkem školního roku Apetit připravil nový seriál, který vás provede základy vaření. V prvním díle se věnujeme vybavení kuchyně: dozvíte se, co opravdu potřebujete, aby se vám dobře vařilo. Letošní září bude hodně křupavé, připravili jsme recepty z kukuřičných lupínků a vařili jsme také v horkovzdušné fritéze, protože vám chceme dokázat, že tento moderní spotřebič nevyužijete jen na hranolky. Upekli jsme také dezerty plné ořechů a ovoce, které dozrává koncem léta. A protože se v září řeší problematika (ne)plýtvání, rozhodli jsme se i my zbytečně nevyhazovat jídlo. Zaměřili jsme se na přílohy a vymysleli originální řešení, jak v nových jídlech zužitkovat těstoviny, brambory i bramborovou kaši nebo knedlíky. Babí léto si s námi užijete i na cestách. Tentokrát jsme se vypravili za vínem do Itálie a poradíme vám, jaká vinařství navštívit poblíž známého města Verona. A také jsme se zajímali o české lanýže. Věděli jste, že jedna z nejvzácnějších kuchařských ingrediencí se začíná pěstovat i u nás, tak jako tomu bylo kdysi? Podrobnosti se dočtete v reportáži.

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěný
69 Kč
Digitální
49 Kč

Vychází 15.8.2024.

Předplatné si můžete objednat zde.

APETIT 09/2024

Dostupnost: Na skladě
69 Kč

Vychází 15.8.2024.

Předplatné si můžete objednat zde.

APETIT 09/2024 - digitální verze

Dostupnost: Na skladě
49 Kč
Proč si pořídit nový Apetit

Se zářijovým číslem Apetitu, které vychází 15. 8., si užijete naplno babí léto a začnete se připravovat na nový školní rok. Odbornice na výživu Karolína Fourová v rozhovoru prozradí, jaké jídlo chystat dětem (nejen) ke svačinám, na co si dávat pozor a s čím si naopak příliš nelámat hlavu.

Se začátkem školního roku Apetit připravil nový seriál, který vás provede základy vaření. V prvním díle se věnujeme vybavení kuchyně: dozvíte se, co opravdu potřebujete, aby se vám dobře vařilo.

Letošní září bude hodně křupavé, připravili jsme recepty z kukuřičných lupínků a vařili jsme také v horkovzdušné fritéze, protože vám chceme dokázat, že tento moderní spotřebič nevyužijete jen na hranolky. Upekli jsme také dezerty plné ořechů a ovoce, které dozrává koncem léta. A protože se v září řeší problematika (ne)plýtvání, rozhodli jsme se i my zbytečně nevyhazovat jídlo. Zaměřili jsme se na přílohy a vymysleli originální řešení, jak v nových jídlech zužitkovat těstoviny, brambory i bramborovou kaši nebo knedlíky.

Babí léto si s námi užijete i na cestách. Tentokrát jsme se vypravili za vínem do Itálie a poradíme vám, jaká vinařství navštívit poblíž známého města Verona. A také jsme se zajímali o české lanýže. Věděli jste, že jedna z nejvzácnějších kuchařských ingrediencí se začíná pěstovat i u nás, tak jako tomu bylo kdysi? Podrobnosti se dočtete v reportáži.

Do košíku jste přidali: