APETIT 07/2024

APETIT 07/2024

Časopis 07/2024

Červencové číslo Apetitu, které vychází 20. června, je od začátku do konce plné slunce. Připravili jsme pro vás zahradní oběd pod stromem a jako dezert můžete podávat některý z našich letních ovocných koláčů. A kdyby bylo velké horko, můžete se zchladit nanuky, nebo si s námi dát osvěžující koktejl z ginu. Projedeme se také po trase slavného cyklistického závodu Tour de France, ale nebojte, nohy vás bolet nebudou. My budeme hlavně jíst, a to v regionech po celé trase závodu. Jsou to totiž místa, která dala světu skvělé suroviny i jídla! Červencové číslo vychází v červnu, kdy jsou záhony na zahrádkách plné jahod, proto pro vás máme tři tipy, jak toto skvělé ovoce uchovat na zimu ve formě netradiční zmrzliny, sirupu či kompotu. Nezapomněli jsme ani na další hvězdu letní sezony – cuketu. Vytáhli jsme pro vás hned tři letní recepty z naší kuchařky Mrkev, dýně, cuketa. V červencovém čísle jsme rovněž vyzkoušeli méně obvyklé druhy luštěnin a vařili jsme z mungo fazolí, adzuki nebo černé cizrny. A také jsme se za dobrým jídlem vydali do Chorvatska a povídali si s šéfkuchařem Janem Punčochářem, který nám prozradil nejoblíbenější hity z jeho restaurace U Matěje a vyprávěl také o tom, jak se jeho profese změnila za posledních 25 let.

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěný
69 Kč
Digitální
49 Kč

Vychází 20.6.2024.

Předplatné si můžete objednat zde.

APETIT 07/2024

Dostupnost: Na skladě
69 Kč

Vychází 20.6.2024.

Předplatné si můžete objednat zde.

APETIT 07/2024 - digitální verze

Dostupnost: Na skladě
49 Kč
Proč si pořídit nový Apetit

Červencové číslo Apetitu, které vychází 20. června, je od začátku do konce plné slunce. Připravili jsme pro vás zahradní oběd pod stromem a jako dezert můžete podávat některý z našich letních ovocných koláčů. A kdyby bylo velké horko, můžete se zchladit nanuky, nebo si s námi dát osvěžující koktejl z ginu. Projedeme se také po trase slavného cyklistického závodu Tour de France, ale nebojte, nohy vás bolet nebudou. My budeme hlavně jíst, a to v regionech po celé trase závodu. Jsou to totiž místa, která dala světu skvělé suroviny i jídla!

Červencové číslo vychází v červnu, kdy jsou záhony na zahrádkách plné jahod, proto pro vás máme tři tipy, jak toto skvělé ovoce uchovat na zimu ve formě netradiční zmrzliny, sirupu či kompotu. Nezapomněli jsme ani na další hvězdu letní sezony – cuketu. Vytáhli jsme pro vás hned tři letní recepty z naší kuchařky Mrkev, dýně, cuketa. V červencovém čísle jsme rovněž vyzkoušeli méně obvyklé druhy luštěnin a vařili jsme z mungo fazolí, adzuki nebo černé cizrny. A také jsme se za dobrým jídlem vydali do Chorvatska a povídali si s šéfkuchařem Janem Punčochářem, který nám prozradil nejoblíbenější hity z jeho restaurace U Matěje a vyprávěl také o tom, jak se jeho profese změnila za posledních 25 let.

Do košíku jste přidali: