AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 05/2025

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 05/2025

Časopis 05/2025

Květnové číslo Apetitu, které vychází ve čtvrtek 17. dubna, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách. Vychutnáte si ji v salátech, jako přílohu ji podáváme k pečenému masu a přidali jsme ji dokonce do sladkých dezertů – budete překvapení, jak skvěle chutná banánový chlebíček s květákem, hráškový dort nebo mrkvové buchty s povidly.  Pro milovníky klasiky jsme upekli čtyři bábovky: základní šlehačkovou, makovou s tvarohem, kakaovou s náplní a svěží pomerančové minibábovky.  Chřestová sezona je v plném proudu, rozhodně ji nepropásněte! Nabízíme recepty, v nichž jsme spojili chřest a pečené kuře, pstruha nebo telecí řízek.  Apetit v květnu oslaví 21. narozeniny a redakce si vybrala dort podle vlastního přání. Uvnitř je plný ovoce, mléčného karamelu, navrch zdobený živými květy a zvládnete ho upéct doma!  Lidé, kteří rádi ochutnávají něco nového, ocení exkurzi do Japonska: jídla plná jednoduchých chutí jsme uvařili podle receptů mistra japonského vaření Jakuba Horáka. V rozhovoru jsme si popovídali s šéfkuchařem Romanem Paulusem: jak se změnil jeho život po odchodu z michelinské restaurace a proč je teď spokojenější?   

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěný
69 Kč
Digitální
49 Kč

Předplatné si můžete objednat zde.

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 05/2025

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 5 prac. dnů
69 Kč

Předplatné si můžete objednat zde.

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 05/2025 - digitální verze

Dostupnost: Skladem, expedujeme do 5 prac. dnů
49 Kč
Proč si pořídit nový Apetit

Květnové číslo Apetitu, které vychází ve čtvrtek 17. dubna, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách. Vychutnáte si ji v salátech, jako přílohu ji podáváme k pečenému masu a přidali jsme ji dokonce do sladkých dezertů – budete překvapení, jak skvěle chutná banánový chlebíček s květákem, hráškový dort nebo mrkvové buchty s povidly. 

Pro milovníky klasiky jsme upekli čtyři bábovky: základní šlehačkovou, makovou s tvarohem, kakaovou s náplní a svěží pomerančové minibábovky. 

Chřestová sezona je v plném proudu, rozhodně ji nepropásněte! Nabízíme recepty, v nichž jsme spojili chřest a pečené kuře, pstruha nebo telecí řízek. 

Apetit v květnu oslaví 21. narozeniny a redakce si vybrala dort podle vlastního přání. Uvnitř je plný ovoce, mléčného karamelu, navrch zdobený živými květy a zvládnete ho upéct doma! 

Lidé, kteří rádi ochutnávají něco nového, ocení exkurzi do Japonska: jídla plná jednoduchých chutí jsme uvařili podle receptů mistra japonského vaření Jakuba Horáka.

V rozhovoru jsme si popovídali s šéfkuchařem Romanem Paulusem: jak se změnil jeho život po odchodu z michelinské restaurace a proč je teď spokojenější? 
 

Mohlo by vás ještě zajímat:

Do košíku jste přidali: