AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 03/2025

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 03/2025

Časopis 03/2025

Březnové číslo Apetitu, které vychází ve čtvrtek 20. února, je předzvěstí blížícího se jara a tomu odpovídají i recepty. Po masitém únoru přichází odlehčení, vařit budeme z kadeřávku, růžičkové kapusty, špenátu, máty, ale také čekanky nebo grapefruitu. Máme pro vás návod, jak připravovat pokrmy bez masa a bezmasé jídlo dokonale ochutit. Naučíme vás vařit s tofu a přineseme inspiraci na jeho méně obvyklé úpravy, např. čokoládovou pěnu s karamelem. Aby ani v tento měsíc nepřišli zkrátka milovníci masa, vypravili jsme se do Maďarska, kde roste ta nejlepší červená paprika, a z té pro vás uvařili masové koule v kysaném zelí, pastorčinu tarhoňu s klobásou a paprikáš s haluškami. Nebudete vědět, co si dát dříve! Se sladkou tečkou tentokrát neztratíte mnoho času – vsadili jsme na bleskové dezerty, v nichž upotřebíte zásoby z mrazáku a spíže.  Na cesty jsme se vypravili na japonský ostrov Hokkaidó, kde ochutnáte mořské plody a najdete farmy se skvělými mléčnými výrobky. V rozhovoru měsíce jsme si popovídali s moderátorkou Herbáře Kateřinou Winterovou, která povyprávěla o tom, co sama pěstuje na zahradě, co ji na zahradničení nejvíce baví a jakou kuchyni má nejraději.

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěný
69 Kč
Digitální
49 Kč

Vychází 20.2.2025.

Předplatné si můžete objednat zde.

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 03/2025

Dostupnost: Na skladě
69 Kč

Vychází 20.2.2025.

Předplatné si můžete objednat zde.

AKTUÁLNÍ VYDÁNÍ APETIT 03/2025 - digitální verze

Dostupnost: Na skladě
49 Kč
Proč si pořídit nový Apetit

Březnové číslo Apetitu, které vychází ve čtvrtek 20. února, je předzvěstí blížícího se jara a tomu odpovídají i recepty. Po masitém únoru přichází odlehčení, vařit budeme z kadeřávku, růžičkové kapusty, špenátu, máty, ale také čekanky nebo grapefruitu. Máme pro vás návod, jak připravovat pokrmy bez masa a bezmasé jídlo dokonale ochutit. Naučíme vás vařit s tofu a přineseme inspiraci na jeho méně obvyklé úpravy, např. čokoládovou pěnu s karamelem.

Aby ani v tento měsíc nepřišli zkrátka milovníci masa, vypravili jsme se do Maďarska, kde roste ta nejlepší červená paprika, a z té pro vás uvařili masové koule v kysaném zelí, pastorčinu tarhoňu s klobásou a paprikáš s haluškami. Nebudete vědět, co si dát dříve! Se sladkou tečkou tentokrát neztratíte mnoho času – vsadili jsme na bleskové dezerty, v nichž upotřebíte zásoby z mrazáku a spíže. 

Na cesty jsme se vypravili na japonský ostrov Hokkaidó, kde ochutnáte mořské plody a najdete farmy se skvělými mléčnými výrobky. V rozhovoru měsíce jsme si popovídali s moderátorkou Herbáře Kateřinou Winterovou, která povyprávěla o tom, co sama pěstuje na zahradě, co ji na zahradničení nejvíce baví a jakou kuchyni má nejraději.

Mohlo by vás ještě zajímat:

Do košíku jste přidali: