APETIT 02/2024

APETIT 02/2024

Časopis 02/2024

Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim.

Celý popis a ukázka Skrýt celý popis
Tištěný
69 Kč
Digitální
49 Kč

Vychází 18.1.2024.

Předplatné si můžete objednat zde.

APETIT 02/2024

Dostupnost: Na skladě
69 Kč

vychází 18.1.2024

APETIT 02/2024 - digitální verze

Dostupnost: Na skladě
49 Kč

Do košíku jste přidali: