APETIT 01/2024
První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Na co se můžete těšit: Recept z obálky: Čočková polévka s růžičkovou kapustou Hvězda sezony: Luštěniny Zmrzlinové dezerty Opilé dobroty – recepty s alkoholem Mejdan roku – recepty na skvělou silvestrovskou party Cukrářská akademie Heleny Fléglové: Korpusy + recept na dort Victoria Sponge Skromné jídlo: Kapusta s bramborami a klobáskou 5 večeří snadno a rychle Trendy ze sítí: Obrácený banánový koláč z pánve Saláty, která vám budou v zimě chutnat Zdravě s nadhledem: Snadné semínkové bulky Zimní oběd na neděli Ohlédnutí za 2. Zimním Apetit piknikem Káva z Turína